Προτεινόμενα

Σφραγιστικό και συγκολλητικό που εφαρμόζεται και μέσα σε νερό
Υγρομόνωση ταράτσας

Betonyl E-36

100% ακρυλικό χρώμα υψηλής ποιότητας

Το Betonyl E-36 είναι 100% ακρυλικό χρώμα με βάση καθαρή ακρυλική ρητίνη, κατάλληλο για τη βαφή εξωτερικών επιφανειών. Μετά από κατάλληλη προεργασία, μπορούν να βαφτούν επιφάνειες από μπετόν, τσιμεντοκονία, σοβά, τούβλο, γυψοσανίδα, ξύλο, κ.α. Betonyl E-36 είναι κατάλληλο για τη βαφή εσωτερικών επιφανειών με ιδιαίτερες απαιτήσεις στο πλύσιμο και στο καθάρισμα (μπάνια, κουζίνες). Προσφέρει μακροχρόνια προστασία σε ήλιο, βροχή και ατμοσφαιρική ρύπανση. Είναι αρκετά ελαστικό και συνδυάζει την πολύ καλή καλυπτικότητα με την ισχυρή πρόσφυση και το γρήγορο στέγνωμα. Αδιαβροχοποιεί την επιφάνεια δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα αναπνοής. Διακρίνεται για την υψηλή λευκότητα και τις ζωηρές και αναλλοίωτες αποχρώσεις στο πέρασμα του χρόνου. Δημιουργεί λεία και ημίστιλπνη επιφάνεια.


Το BETONYL E-36 είναι 100% ακρυλικό χρώμα με βάση καθαρή ακρυλική ρητίνη, κατάλληλο για τη βαφή εξωτερικών επιφανειών. Μετά από κατάλληλη προεργασία, μπορούν να βαφούν επιφάνειες από μπετόν, τσιμεντοκονιά, σοβά, κ.α. Είναι κατάλληλο για τη βαφή εσωτερικών επιφανειών με ιδιαίτερες απαιτήσεις στο πλύσιμο και στο καθάρισμα.

 Προσφέρει μακροχρόνια προστασία σε ήλιο, βροχή και ατμοσφαιρική ρύπανση. Είναι αρκετά ελαστικό και συνδυάζει την πολύ καλή καλυπτικότητα με την ισχυρή πρόσφυση και το γρήγορο στέγνωμα. Αδιαβροχοποιεί την επιφάνεια δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα αναπνοής. Διακρίνεται για την υψηλή λευκότητα και τις ζωηρές και αναλλοίωτες αποχρώσεις στο πέρασμα του χρόνου. Δημιουργεί λεία και στιλπνή επιφάνεια.


  • αντοχή στις καιρικές επιδράσεις

  • αναλλοίωτες αποχρώσεις

  • ομοιόμορφο πολυτελές ημιματ τελείωμα

Χρωματίζεται με το σύστημα χρωματισμού COLORTOUCH.

 


Υιοί Γ. Ιωαννίδη ΟΕ
Μοναστηρίου 321
Θεσσαλονίκη T.K. 54628
Τ. 2310 708 455
E. [email protected]
facebook-image twitter-image linkedin-image youtube-image rss-image
active³ 5.4 · Powered by RayCom · Όροι χρήσης