Προτεινόμενα

Σφραγιστικό και συγκολλητικό που εφαρμόζεται και μέσα σε νερό
Μονολιθική μεμβράνη πολυουρεθάνης για υγρομόνωση ταράτσας

Τρόποι αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ                                                           

  1. Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφοράς Courier.

 

Η εταιρεία ΥΙΟΙ Γ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΟΕ σας αποστέλλει την παραγγελία σας με εταιρεία courier.

Ο απαιτούμενος χρόνος για την παράδοση των διαθέσιμων προϊόντων 2-3 εργάσιμες ημέρες. Το ακριβές κόστος των εξόδων μεταφοράς το πληροφορείστε είτε μέσα στο εκάστοτε προϊόν από το αντίστοιχο πεδίο (Κόστος Αποστολής), είτε όταν πάτε να ολοκληρώσετε μία αγορά. Για οποιοδήποτε προϊόν που δεν εμφανίζεται αυτή η πληροφορία ή για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310765853.

 

  1. Μεταφορική εταιρεία.

 

Όταν ο όγκος των προϊόντων της παραγγελίας σας είναι τέτοιος που η αποστολή του με courier καθίσταται ασύμφορη. Επίσης όταν το είδος του προϊόντος είναι τέτοιο το οποίο δεν επιτρέπει να αποσταλλεί με εταιρεία ταχυμεταφορών. Σε αυτή την περίπτωση η επιλογή ¨Αποστολή μέσω Courier¨ δεν είναι διαθέσιμη προς επιλογή. 

 

Η εταιρία μας συνεργάζεται με διάφορες μεταφορικές. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Με τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή. Πριν την αποστολή θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας.

Σε περίπτωση που έχετε κάποιον δικό σας συνεργάτη για την αποστολή της παραγγελίας μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

  1. Παραλαβή από το κατάστημα.

 

Η εταιρεία ΥΙΟΙ Γ.ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΟΕ σας δίνει τη δυνατότητα να παραλαμβάνετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, από τις εγκαταστάσεις (Μοναστηρίου 321, 54628 Θεσσαλονίκη)μας κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η παράδοση μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας του καταστήματός μας (Δευτέρα-Παρασκευή 8:00 – 16:00 και Σάββατο 8:00-14:00).

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2310 765853 & 2310 708455

 

  1. Η εταιρεία ΥΙΟΙ Γ.ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΟΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους τρόπους και τις τιμές αποστολής.
     

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2310 765853 & 2310 708455.                                                                                   

 
Υιοί Γ. Ιωαννίδη ΟΕ
Μοναστηρίου 321
Θεσσαλονίκη T.K. 54628
Τ. 2310 708 455
E. [email protected]
facebook-image twitter-image linkedin-image youtube-image rss-image
active³ 5.4 · Powered by RayCom · Όροι χρήσης