Πολιτική Επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) της εταιρείας ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΟΝΩΤΙΚΑ  ΑΕ, μπορείτε να το κάνετε σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών προσκομίζοντας απαραιτήτως την απόδειξη ή το τιμολόγιό σας. Η περίοδος υπαναχώρησης των δεκατεσσάρων ημερών αρχίζει από τη στιγμή που παραλαμβάνετε την παραγγελία σας.

 

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο, όταν τα προς επιστροφή προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε. Αυτό σημαίνει να μην έχει παραβιαστεί η εσωτερική συσκευασία του προϊόντος ή να έχει αποσφραγιστεί σε ορισμένα προϊόντα  και στην περίπτωση συγκεκριμένων προϊόντων να μην έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης τους.

 

Πριν μας επιστρέψετε  οτιδήποτε θα πρέπει πρώτα να μας ενημερώνετε για την επικείμενη επιστροφή, είτε μέσω e-mail στο info@ioannidis.com.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2310765853.

Η διεύθυνση επιστροφής των προϊόντων είναι:

 

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΟΝΩΤΙΚΑ  ΑΕ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 321

54628 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Το κόστος επιστροφής των προϊόντων βαρύνει τον πελάτη σε κάθε περίπτωση. Ενδεικτικά μπορείτε να υπολογίσετε το κόστος για την επιστροφή σύμφωνα με το κόστος που καταβλήθηκε κατά την αγορά των προϊόντων αρχικά.
 

Εφόσον τα εμπορεύματα ελεγχτούν και πληρούν τις προϋποθέσεις επιστροφής, μπορείτε είτε να αγοράσετε κάτι εκ νέου ή να ζητήσετε να σας επιστραφούν τα χρήματα της αξίας των εμπορευμάτων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.
 

Η επιστροφή του αντιτίμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατόν. Σε κάθε περίπτωση, ο μέγιστος χρόνος ώστε να σας επιστραφούν τα χρήματα, είναι δεκατέσσερις ημερολογιακές ημέρες. Εάν το προϊόν έχει αγορασθεί με την μέθοδο της αντικαταβολής, δεν επιστρέφεται το κόστος αντικαταβολής. 

Προσοχή! Επιστρέφεται η αξία των προιόντων, όχι των μεταφορικών.

 

ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΡΟΙ

  1. Ευθύνη της εταιρίας: Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν ελλατώματα ή κακή ποιότητα των προιόντων που πουλάει. Όλα τα προιόντα παραλαμβάνονται συσκευασμένα από τους προμηθευτές μας. Συνήθως πριν την αποστολή μιας παραγγελίας γίνεται έλεγχος των προϊόντων, στην προσπάθεια να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα να πωληθεί ελλατωματικό προϊόν.

Παρ’όλο αυτά, αν το προϊόν που παραλάβετε είναι αποδεδειγμένα ελλατωματικό, τότε μας το στέλνετε πίσω μαζί με το αποδεικτικό αγοράς, για αντικατάσταση ή επισκευή ή επιστροφή χρημάτων. Το κόστος των μεταφορικών επιστροφής βαρύνει εσάς.Το κόστος αποστολής του προϊόντος που θα αντικαταστήσει αυτό που μας στείλατε, πληρώνεται από εμάς.

  1. Διαθεσιμότητα προϊόντων: Όλα τα προιόντα που υπάρχουν στο www.ioannidis.com.gr είναι διαθέσιμα. Αν κάποιο προιόν δεν είναι διαθέσιμο τότε αναφέρεται στη σελίδα του προϊόντος και δεν είναι δυνατή η παραγγελία του, αλλά η ένταξη του στη λίστα επιθυμίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε τον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης και αν επιθυμείτε την ακύρωση ή την διατήρηση της παραγγελίας σας.
  2. Λόγοι καθυστέρησης παράδοσης: Αν για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προιόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφώνου, προκειμένου να μας πείτε αν επιθυμείτε την ολοκήρωση της παραγγελίας.Λόγοι ανωτέρας βίας είναι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, φυσικά φαινόμενα, απεργίες, κ.λ.π.
  3. Τροποποίηση όρων: Η εταιρία έχει το δικαίωμα να τροποιποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους.Ιωαννιδης Μονωτικά ΑΕ
Μοναστηρίου 321
Θεσσαλονίκη T.K. 54628
Τ. 2310 708 455
E. [email protected]
ΑΡ.ΓΕΜΗ 59124204000
facebook-image twitter-image linkedin-image youtube-image rss-image
active³ 5.4 · Powered by RayCom · Όροι χρήσης